Vision Quests 2022


Vision Quest in Zweden juni 2022

Jean Verstraete met Frans Scheerder als elder

In de uitgestrekte Zweedse bossen tijdens de intense midzomertijd waar er zoveel licht en leven aanwezig is in de natuur. Regio rond Boras in Zuid-Zweden, een 75-tal kilometers van Göteborg.

Exacte data zijn van woensdag 15 juni om 15 uur tot en met vrijdag 24 juni om 12 uur.

Uitgebreide informatiefolder op aanvraag bij jean.verstraete@telenet.be


Vision Quest in Finland augustus 2022

Jean Verstraete en Annika Zilliacus

Op onbewoonde eilanden in de Archipelagostreek van Kimito in Zuid-Finland tijdens de nazomer waar de oer-elementen van licht, het water, de rotsen en de zeewinden zo aanwezig zijn : uitnodigend, verbindend en zo inspirerend voor onze ziel. Op zo'n 250 km van Helsinki.

Van vrijdag 5 augustus 2022 om 16 uur tot en met zaterdag 13 augustus 2022 om 11 uur.

Zo kan indien gewenst heen- en terugreis ook op die dagen plaatsvinden.

Uitgebreide informatiefolder op aanvraag bij jean.verstraete@telenet.be

Workshops

Volgende workshop van NATURE RITUALS : INITIATIE Zweethutleid(st)er Eind 2021

Waarschijnlijk eind 2021 of begin 2022 bieden we een zweethutleiderstraining in 3 modules aan. Sommigen wachten er al jaren op, zodra de pandemie het weer toelaat verkennen we de overvloed die de zweethut ons geeft.

Meld voor 30 juni 21 (opnieuw) jouw interesse. Er zijn al een paar kandidaten. Definitieve data worden in september bepaald.

Guided by your fire : pas in de lente 2022

Annika Zilliacus, Frans Scheerder en Jean Verstraete

Plaats en locatie nog te bepalen

Zweethutten

Gemengde zweethutten: Nu enkel mogelijk indien de Coronamaatregelen dit toelaten, inschrijven onder voorbehoud van bevestiging.

  • Zaterdag 2 oktober : volzet met wachtlijst
  • Zondag 14 november : gewijzigde datum
  • Zaterdag 18 december 2021

Mannenzweethut : 2021 Nu enkel mogelijk indien de Coronamaatregelen dit toelaten, inschrijven onder voorbehoud van bevestiging.

  • Op donderdag 11 november 2021 op wapenstilstand

*Timing : start om 10 u (Welkom vanaf 9u30), einde tussen 18 en 20 u, voorzie geen andere activiteiten, afspraken voor die avond.

Inschrijvingen : via email jean.verstraete@telenet.be

Kosten per persoon 60€ (deel gaat naar Natuurprojecten via Natuurpunt te Sint Pieters Leeuw en voor de Kogis en Wiwas indianen in Colombia via het project Tchendukua. Beperkt aantal deelnemers dus inschrijven vooraf is verplicht.

Plaats: In Oosterzele dicht bij Gent, of op andere plaatsen : franse Alpen, of elders in België.

Mannenzweethuttenreeks: 2022 Een mannenzweethuttenreeks is een diepgaande en helende ervaring voor elke man die deelneemt. Een ware stroomversnelling op je pad van verbinding met je kracht en kwetsbaarheid. De nieuwe reeks start begin volgend jaar, meld je voor 1 december aan mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze reeks.

Andere hutten : op aanvraag Een zweethut-dag kan eveneens op aanvraag doorgaan voor een zelf gekozen groep. Om een speciaal moment te vieren : geboorte, verjaardag, overgang, afsluiten van een opleidingstraject, groepservaring. Neem contact op mocht je zo'n plan concreet willen maken.

Zweethutweek in de Alpen: oktober 2021 VOLZET Nu enkel mogelijk indien de Coronamaatregelen dit toelaten, inschrijven onder voorbehoud van bevestiging.

Tijd om in je element te komen met zoveel licht, stenen/aarde, water en vuur rondom: de basisnatuurelementen. Een hele week opnieuw: tijd voor 2 zweethutten, lange wandelingen in de bergen,.. telkens weer deugddoend en verrijkend nieuw, nu al meer dan 10 jaar op rij. Om stil van te worden zo dicht-bij de grootsheid van de natuur met een prachtig 360°-panorama en permanent spektakel Afspraak hoog op een berg in de Franse Alpen, een oud gletsjerrots door het ijswater eeuwenlang gepolijst met rotstekeningen ouder dan 3000 jaar. Wil je meer uitleg of alvast jouw plek reserveren, dan lees ik het wel per email. Inschrijven voor 30 juni. Verblijf en eten in een gîte in de oude stenen versterkingen van een oud fort. Van 16 oktober tot 23 oktober 2021 in de Alpes de Haute Provence op +/- 45 km van GAP.


Inschrijven:

+32 (0)2 532 22 41
© Essensito 2019
Site update 2021