Vision Quests 2022


Vision Quest in Zweden juni 2022

Jean Verstraete met Frans Scheerder als elder

In de uitgestrekte Zweedse bossen tijdens de intense midzomertijd waar er zoveel licht en leven aanwezig is in de natuur. Regio rond Boras in Zuid-Zweden, een 75-tal kilometers van Göteborg.

Exacte data zijn van woensdag 15 juni om 15 uur tot en met vrijdag 24 juni om 12 uur.

Uitgebreide informatiefolder op aanvraag bij jean


Vision Quest in Finland augustus 2022

Jean Verstraete en Annika Zilliacus

Op onbewoonde eilanden in de Archipelagostreek van Kimito in Zuid-Finland tijdens de nazomer waar de oer-elementen van licht, het water, de rotsen en de zeewinden zo aanwezig zijn : uitnodigend, verbindend en zo inspirerend voor onze ziel. Op zo'n 250 km van Helsinki.

Van vrijdag 5 augustus 2022 om 16 uur tot en met zaterdag 13 augustus 2022 om 11 uur.

Zo kan indien gewenst heen- en terugreis ook op die dagen plaatsvinden.

Uitgebreide informatiefolder op aanvraag bij jean

Workshops

Volgende workshop van NATURE RITUALS : INITIATIE Zweethutleid(st)er Augustus 2022

In augustus 2022 bieden we een initiatie voor zweethutleid(st)ers in verschillende modules aan. Qua programma inhoud, word je opgeleid/begeleid om alle nodige facetten in en rond de zweethut te ervaren, verkennen zodanig dat je oefenleerzweethutten met je initiatiecollega’s kan starten om je zo klaar te rijpen tot de dag dat je je klaar voelt om mensen uit te nodigen in je hut.

Meld je aan voor alle bijkomende informatie over inschrijvingsvoorwaarden, data, plaats en kostprijs. Minimaal 6 deelnemers, maximum 10.

Dit traject zal in blokken verdeeld worden : in augustus 2022 een blok van 6 dagen en waarschijnlijk in oktober-november een 2° blok.,

Voor de laatste module zal waarschijnlijk een "Elder" aanwezig zal zijn voor de rituele afronding.

Meld je aan voor 31 mei 2022. Er zijn al een aantal kandidaten. email

Guided by your fire : Oktober 2022

Annika Zilliacus, Frans Scheerder en Jean Verstraete

Plaats en locatie nog te bepalen

Zweethutten

Gemengde zweethutten: Nu enkel mogelijk indien de Coronamaatregelen dit toelaten, inschrijven onder voorbehoud van bevestiging.

  • Zaterdag 26 maart 2022 (Volzet)
  • Zaterdag 21 mei 2022
  • Zaterdag 25 juni 2022
  • Zaterdag 17 september 2022

Mannenzweethut : 2022 Nu enkel mogelijk indien de Coronamaatregelen dit toelaten, inschrijven onder voorbehoud van bevestiging.

  • Op vrijdag 11 november 2022

*Timing : start om 10 u (Welkom vanaf 9u30), einde tussen 18 en 20 u, voorzie geen andere activiteiten, afspraken voor die avond.

*Inschrijvingen : via email

Kosten per persoon 60€ (deel gaat naar Natuurprojecten via Natuurpunt te Sint Pieters Leeuw en voor de Kogis en Wiwas indianen in Colombia via het project Tchendukua. Beperkt aantal deelnemers dus inschrijven vooraf is verplicht.

Plaats: In Oosterzele dicht bij Gent, of op andere plaatsen : franse Alpen, of elders in België.

Mannenzweethuttenreeks: 2022 Een mannenzweethuttenreeks is een diepgaande en helende ervaring voor elke man die deelneemt. Een ware stroomversnelling op je pad van verbinding met je kracht en kwetsbaarheid. De nieuwe reeks start begin later dit jaar, meld je aan mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze reeks.

Andere hutten : op aanvraag Een zweethut-dag kan eveneens op aanvraag doorgaan voor een zelf gekozen groep. Om een speciaal moment te vieren : geboorte, verjaardag, overgang, afsluiten van een opleidingstraject, groepservaring. Neem contact op mocht je zo'n plan concreet willen maken.

Zweethutweek in de Alpen: misschien in oktober 2022 Nu enkel mogelijk indien de Coronamaatregelen dit toelaten, inschrijven onder voorbehoud van bevestiging.

Tijd om in je element te komen met zoveel licht, stenen/aarde, water en vuur rondom: de basisnatuurelementen. Een hele week opnieuw: tijd voor 2 zweethutten, lange wandelingen in de bergen,.. telkens weer deugddoend en verrijkend nieuw, nu al meer dan 10 jaar op rij. Om stil van te worden zo dicht-bij de grootsheid van de natuur met een prachtig 360°-panorama en permanent spektakel Afspraak hoog op een berg in de Franse Alpen, een oud gletsjerrots door het ijswater eeuwenlang gepolijst met rotstekeningen ouder dan 3000 jaar. Wil je meer uitleg of alvast jouw plek reserveren, dan lees ik het wel per email. Inschrijven voor 30 juni. Verblijf en eten in een gîte in de oude stenen versterkingen van een oud fort.

in de Alpes de Haute Provence op +/- 45 km van GAP.


Inschrijven:

+32 (0)2 532 22 41
© Essensito 2019
Site update 2021